ACTIVITATEEvenimenteExtra extracurricular

Copilăria- tărâm al fericirii

Îngânați de zâmbetele pline de bucurie ale ființelor firave, animați de glasurile lor duioase învăluiți în pași de dans și voie bună celebrăm ziua miracolului purității, Ziua Copilului.

Cuprinși de amintirile timpului de odinioară și de vocile cristaline ale  elevilor de gimnaziu, de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, care au răsunat în sala festivă am pășit domol pentru un timp în lumea basmului fără sfărșit, copilăria.

Elevele Beatrice Simioana, Feneșan Sara, Melisa Csoma și Sabrina Gonzalez ne-au încântat auzul cu interpretări muzicale.

Reinterpretarea schiței Vizită de Ion Luca Caragiale într-un carusel de emoții de către elevii Feneșan Sara, Simioana Beatrice, Șuteu Sandra, Gherman Cătălin, Gherman Alexandru, Rus Mihnea și Simonca Florian ne-a transpus în lumea jucăușă și plină de mister a copilăriei.

Privirile ne-au fost încântate  la final cu un dans coregrafic de către elevii Oana Oneț, Sandra Șuteu, Cătălin Gherman și Florian Simonca pregătit în colaborare cu Dans Sportiv Potaissa Turda.

De asemenea elevii au avut dorința de a aduce un câte zâmbet dulce pe chipurile copiilor cu dezabilități din cadrul centrului Sfânta Irina Turda, oferindu-le câte o ciocolată și un mesaj din suflet.

La mulți ani tuturor copiilor!