Evenimente

Din suflet…pentru suflet…

Din suflet…pentru suflet…

Albul ghioceilor ne încălzește deja, răsărind aidoma unor cavaleri bravi de sub pojghița de zăpadă. Ciripitul păsărelelor aflat în toi, orchestrează cu măiestrie o capodoperă simfonică aievea prea mărețelor creații ale lui Porumbescu sau Enescu.

Primăvara s-a declarat venită, astfel că o dată cu ea, în pas de dans se apropie și ZIUA FEMEII, a MAMEI, prilej de a ne arăta simpatia și admirația față de cele mai frumoase ființe din viața noastră.

Pulsația vieții o găsim în ființa cea mai dragă de pe pământ, mama, sufletul lumii. Ei îi închinăm această zi, de 8 Martie, zi sfântă, pentru o mamă sfântă.

Deși ar trebui venerate zilnic cu un simplu ”mulțumesc” sau ” te iubesc”, majoritatea nu găsim timpul necesar pentru a le acorda un pic de atenție, deși ele tânguiesc în tăcere puțină afecțiune. De aceea, sunt prea prea sărace și puține cuvintele, deoarece există lucruri pe care nu le poți spune, pentru că nu există cuvinte cu care să le spui.

Vă îndemn să folosiți oportunitatea acestei zile, beatitudinea pentru a vă exprima mulțumirea și dragostea care s-a vărsat în curbura sufletului față de mama, icoana cea mai sfântă de pe pământ.

Învăluiți de parfumul necuprins al timpului, vă invităm să urmăriți cu atenție prestația muzicală a pruncilor de gimnaziu, care în mod cert vă va cuceri inimile.

  • În ceea ce urmează, elevele Melisa Csoma, Sabrina Gonzalez, Beatrice Simioana și Alessia Balcău ne vor încânta auzul cu interpretările muzicale: Mama de Anastasia Lazariuc , No me dejes solo de Gustavo Elis, Caruso de Lucio Dalla și Mama.
  • Elevii: Oneț Oana, Șuteu Sandra, Gherman Cătălin și Simonca Florian, ne vor încânta privirile cu un dans coregrafic pregătit în colaborare cu Școala de dans ”Potaisa” Turda.
  • Sandra Șuteu ne-a pregătit un moment artistic de înaltă ținută, iar Sara Feneșan va asigura fondul muzical, ne va face ca sufletul să vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de frumos.
  • Un colaj de poezii închinate pentru ”cea mai scumpă de pe lume”, în care poeții au reușit să exprime magistral, în cuvinte simple, esența iubirii și a dorului…pentru femeia, iubita, mama…ne vor bucura și încânta sufletul.