Informatii

An scolar 2021-2022

Anunt – deschiderea anului școlar

Dragi elevi, stimați părinți,

Luni, 13.09.2021, ne reîntoarcem la școală.

Având în vedere contextual actual, activitățile dedicate deschiderii anului școlar 2021-2022 se vor desfășura conform unui program care asigură respectarea  măsurilor igienico-sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor, măsuri recomandate prin ordinul comun emis de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății.  

Astfel,

  • elevii claselor a V-a și a IX-a sunt asteptati la școală la ora 9.00 pentru a se întâlni cu profesorii lor într-o festivitate restrânsă, urmată de ora de dirigenție. În curtea liceului, atât elevii acestor clase cât și părinții lor vor ocupa spațiile alocate pentru festivitate și vor  respecta măsurile igienico-sanitare cunoscute (purtarea corectă a măstii de protectie pe toată perioada activității, distantarea la cel putin 1m fată de ceilalti participanti etc.)
  • Elevii claselor VI-VIII, X-XII vor veni la școală la ora 10.00. În sălile de clasă vor fi așteptați de diriginții lor pentru a desfășura impreună orele de dirigenție.

Dragi elevi, sperăm ca acest an școlar să fim cat mai mult timp împreună, la școală! Cu răbdare, înțelegere și responsabilitate vom reuși să facem față noilor provocări.

Noi, profesorii Colegiului Național ”Mihai Viteazul”, suntem alături de voi pentru ca procesul instructiv-educativ să continue în condiții foarte bune.

Va așteptăm cu drag și vă dorim succes în noul an școlar!

Director,

Prof. Alexandra-Maria ZAMFIR

An școlar 2020-2021

ANUNT –

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE 2021 – 4 iunie 2021

Stimati părinți, pentru buna organizare a festivității de absolvire vă rugăm sa aveți în vedere următoarele:

Accesul in curtea colegiului se va face pe strada HOREA ( intrarea elevilor), în intervalul orar 12.00 – 12.30.

Vor avea acces doar persoanele nominalizate de absolvenți și care se incadrează în următoarele situații ( conform HG 531/2021 anexa 3, art. 1 pct 27 si a Hotararii CNSU nr. 32/2021 art. 16)

1.Persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

2.prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore

3. rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

4. Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității)
La festivitate, apartinatorii vor avea asupra lor cartea de identitate si documentul justificativ (pe suport de hartie sau electronic) care confirma incadrarea in una din situatiile de mai sus.

Pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS CoV-2 sunt obligatorii purtarea corecta a măștii de protecție ( peste nas și peste gură)   și păstrarea distanțării față ce celellate persoane participante.

Mobilitatea cadrelor didactice 2020-2021

În vederea informării corecte a cetatenilor cu privire la campania națională de vaccinare accesati: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Admitere clasa a V-a – intensiv limba engleza

Admitere clasa a IX-a – pentru anul scolar 2021-2022

Informatii pentru Programul național  ”Școala dupa scoala”

Informatii

http://educatiacontinua.edu.ro/invatamantgimnazial.html

An scolar 2019-2020

200 euro – sprijin financiar pentru achizitionare calculator

Procedura pentru realizarea activitatilor educative pe perioada suspendarii cursurilor